Col·laboradors

Taller de Músics

El Taller de Músics és una institució de referència en l’ensenyament de la música popular, tant a nivell nacional com internacional. Els estudiants participen d’un entorn creatiu, dinàmic i innovador que permet aprendre i desenvolupar una carrera musical orientada a qualsevol estil i ajustant-se a qualsevol nivell. L’entitat ofereix una sòlida i completa formació mitjançant l’Escola de Música i l’Escola Superior d’Estudis Musicals, així com una sèrie de cursos, classes magistrals i seminaris que permeten ampliar els coneixements adquirits durant el curs regular.

El Taller de Músics aposta decididament per una formació que faciliti la inserció dels estudiants al camp escènic i professional. En aquest sentit, l’entitat es distingeix com una plataforma que desenvolupa tot un conjunt d’activitats orientades a la promoció i la difusió de la música, a través del departament de Produccions & Management i del JazzSí Club. Per una banda, el departament de Produccions & Management treballa per a la promoció de músics vinculats directa o indirectament amb el Taller i per a la producció d’espectacles de creació pròpia i treballs d’investigació. Per altra, el Taller de Músics compta amb el JazzSí Club, que ofereix música en viu 365 dies l’any i que mobilitza al voltant de 35.000 persones per temporada entre públic i artistes.

 

DSC_0079

FQ6A1047

DSC_0210

 

 

IEA Oriol Martorell

El centre funciona des del curs 1997-1998 i va ser creat a partir de l’esperit que reflectia la LOGSE (Llei d’Ordenació General del Sistema Educatiu) promulgada el 3 d’octubre de 1990. Aquesta llei situa els ensenyaments artístics dins del sistema educatiu, tot qualificant-los com a ensenyaments de règim especial i definint-ne, com a finalitats principals, proporcionar als alumnes una formació artística de qualitat. Amb la creació d’aquest centre integrat es pretenia promoure i facilitar aquesta formació artística de qualitat des de les primeres etapes de l’ensenyament.

El centre Oriol Martorell va començar com un centre d’ ensenyaments integrats de l’etapa de primària amb els de nivell elemental de dansa i música. Anys més tard s’hi va afegir la secundària obligatòria integrada amb els primers cursos del grau professional de música, i el curs 2010-2011 es va incloure el Batxillerat integrat. D’aquesta manera, l’alumnat pot així acabar els estudis de grau professional de música al mateix centre.

En el seu moment, va ser una experiència pedagògica capdavantera i durant molts anys va ser l’únic centre amb aquestes característiques a tot l’estat.

El centre públic Oriol Martorell porta el nom en honor del qui fou un gran pedagog i músic.

 

El trencanous

 

Tranç_1

1-146

 

 

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s